Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Seksuaalineuvonta ja -terapia

Seksuaalisuus on tärkeä voimavara ihmiselle. Seksuaalineuvonta on tiedon antamista, tukemista ja ohjausta seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

 

Seksuaalineuvonta on asiakaslähtöistä. Minulle on tärkeää, että vastaanotolla ilmapiiri on turvallinen ja luottamuksellinen. Silloin vaikeistakin asioista on helpompi puhua.

Seksuaalisuus on hyvin herkkä ja intiimi aihe. Asiakkaan kunnioitus on tärkeää. Se on perustana luottamussuhteen synnyssä. Neuvonnassa etsitään asiakkaan kanssa yhdessä ratkaisuja ja vaihtoehtoja elämän sen hetkisiin ongelmiin.

Vastaanotolla ei ikinä ole fyysistä kontaktia asiakkaan ja neuvojan välillä. 

 

Seksuaaliterapiassa tutkitaan ongelmiksi muodostuneita asioita, kuten seksuaalisen halun vähäisyys, nautintoon ja kommunikaatioon liittyviä pulmia, traumoja ja riippuvuuksia yhdessä terapeutin kanssa.

Seksuaaliterapiassa tutkitaan seksuaalisuuttaa kokonaisvaltaisesti, ja pyritään ymmärtämään ongelmien syitä sekä löytämään uudenlaisia toimintamalleja.

 

Seksuaalineuvonta ja -terapia on tarkoitettu kaikille ihmisille seksuaalisuuteen, sukupuolisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa.  

Voit tulla vastaanotolle yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä, ja mietitään yhdessä voisiko seksuaaliterapiasta olla apua juuri sinulle. Olet lämpimästi tervetullut!