Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Minusta

 

Olen koulutukseltani terveydenhoitaja ja auktorisoitu seksuaalineuvoja. Terveydenhoitajan töitä olen tehnyt toisen asteen oppilaitoksissa. Seksuaalineuvojaksi opiskelin Sexpo Säätiöllä 2016-17. Seksuaaliterapeutiksi valmistuin 2018 Sexpo Säätiöstä.

 

Olen Suomen Seksologisen seuran jäsen ja ylläpidän aktiivisesti tietojani ammattikirjallisuudella.

Näen seksuaalisuuden voimavarana ihmisen elämässä. Seksuaalisuus on hyvin herkkä ja intiimi aihe. Minulle on tärkeää tukea yksilön seksuaalisuutta elämän eri tilanteissa ja mahdollisissa haasteissa.

Terapeuttina olen läsnäoleva, empaattinen ja aidosti kiinnostunut asiakkaan elämästä. Asiakas on aina oman elämänsä asiantuntija. Seksuaaliterapia ja -neuvonta on matka, jonka kuljen kanssasi, yhdessä ihmetellen ja etsien uusia näkökulmia. Jokaisen meidän elämä on ainutlaatuinen; haluan kuulla juuri sinun tarinasi.

 

Seksuaalisuus alkaa syntymästä ja jatkuu läpi elämän. Elämän aikana saattaa tulla suuriakin muutoksia, muutokset näkyvät helposti juuri seksuaalisuudessa. Esim. raskaus, vanhemmuus ja sairastuminen ovat suuria muutoksia elämässä. Usein nämä heijastuvat myös seksuaalisuuteen. Myös ongelmat parisuhteessa heijastuvat helposti seksuaalisuuten.  

 

Kaikilla ihmisillä on oikeus totetuttaa juuri omaa seksuaalisuuttaan. Asiakastyössä pyrin tukemaan ja auttamaan jokaista yksilöllisesti voimaan paremmin.